Header Ads

Emberségből jeles!Iskolába vitték a beteg kislányát a mentők



Az Országos Mentőszolágalt Facebook oldalán találtunk rá a hírre, miszerint a reggeli órákban rosszul lett egy anyuka, így a mentőszolgálat munkatárai vitték be kislányát az iskolába.

 "Egyedülálló édesanya lett ma rosszul fővárosi lakásában. A középkorú nő gyengének érezte magát, miközben kislányát indította volna iskolába a reggeli órákban. A pillanatok alatt kiérkező mentők a helyszíni vizsgálatok alapján további kórházi ellátást tartottak szükségesnek, ám az odaadó anyuka ezt elutasította.

Mint mondta, nem tudja megoldani gyermeke felügyeletét. Bajtársaink nem hagyták ennyiben a dolgot.

 A mentésirányítás segítségével felhívták a Dél-Alföldön élő nagymamát, aki vonattal fel tud utazni Budapestre és el tud menni kisunokájáért az iskolába. Miután az iskola útba esett a kórház felé, bajtársaink a vezetőség külön engedélyével, a hordágyon fekvő anyukával együtt magukkal vitték a 7 év körüli kislányt is. Az iskolához érve gépkocsivezető bajtársunk megnyugtatva kísérte fel a kistanulót a terembe és a pedagógus gondjaira bízta.

Az édesanyát ezek után stabil állapotban szállították kórházba a mentők, ahol pár órával később megoperálták. Mielőbbi felépülést kívánunk! Bajtársainknak gratulálunk!" Mint a posztból kiderült az édesanya nem tudta volna megoldani a gyermek elhelyezését, így csak a mentősökben bízhatott, aki emberségből egyértelműen jelesre vizsgáztak.

Forrás
Téma képeinek készítője: rusm. Üzemeltető: Blogger.